Crna kronika
Policajci sruili mladie s motora i odbili im pomoi smijui im se
Administrator   
Dvojica mladia teko su ozlijeena u subotu oko 19.30 sati u Globoecu Ludbrekomu kad ih je sa sporedne na glavnu cestu, pred fiat koji je nailazio, gurnuo policijski presreta varadinskih ploica.Policajci presretaem sruili mladie s motora i odbili im pomoi
(Foto: Veernji list)
Dok su mladii leali na cesti u nesvijesti, policajci su sjedili u autu i smijali se snimkama potjere! Motociklom yamaha XJ 900 upravljao je 19-godinji Stevo Rusan iz emovca pokraj Varadina koji je s prijateljem Danielom Buiem (22) iao na motoparty, pie Veernji list.
 
Poginuo motociklist
Administrator   

Image

Dana 29. travnja oko 5.25 sati kod Pazina u mjestu Zabreani na upanijskoj cesti broj 5190 dogodila se prometna nesrea u kojoj je poginuo motociklist.
Nesrea se dogodila kad je B. A..,upravljajui motociklom, zbog neprilagoene brzine u lijevom otrom zavoju izgubio nadzor nad motociklom i pao na kolnik te od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

 
Dvojica s motora u kritinom stanju
Administrator   
INJ - Motociklist Stipe igo (19) i njegov suvoza kritino su nakon sudara s Jaguarom BIH oznaka kojim je upravljao Juraj Ivankovi iz Meugorja, juer oko 15 sati na cesti u Brnazama. Voza Jaguara proao s lakim ozljedama.
 
Crni vikend u Zagrebu
Administrator   
ZAGREB – Motociklist Zoran Moibob (37) poginuo je neto prije 16 sati na raskriju Ksaverske i Graanske ulice na Mihaljevcu.

Prema prvim neslubenim informacijama, ali i onome to se moglo vidjeti na mjestu nesree, motociklist je vozio prema Mihaljevcu iz smjera Centra te je vjerojatno zbog velike brzine i neprilagoene vonje izgubio kontrolu nad svojim motorom te izletio s ceste.

Pri padu je voza motocikla teko ozlijeen te je ubrzo preminuo. U nesrei, kako smo doznali, nije sudjelovalo niti jedno drugo vozilo. Zbog oevida na raskriju Ksaverske i Graanske ulice dio ceste bio je zatvoren. Na mjestu nesree ostala je zatitna kaciga, no nije poznato je li ju motorist imao na glavi. (M.Pe.)
(Jutarnji List)


ZAGREB- Voza Kawasakija u dobi od 39 godina preminuo je u bolnici nakon to je juer oko 17:30 na Aveniji V. Holjevca , prilikom pretjecanja udario u rubnik i pao na cestu.
(Jutarnji List)
 
Subota, cesta Koromano-Labin
Administrator   
Suzukijem GSX 600 izravno udario u teretnjak te na mjestu poginuo

LABIN - Vedran esnik (25) iz Kapelice kod Labina, smrtno je stradao u nesrei u subotu u 19.30 sati na cesti Labin - Koromano.

Vozei motocikl Suzuki GSX 600 iz smjera Koromana prema Labinu kod sela Salakovci zbog prevelike je brzine preao na suprotonu stranu kolnika i udario u kamion Ivieco Daili, kojim je iz suprotnog smjera naiao K. R. (33) iz Brgoda.

Vedran esnik sedmi je poginuli ove godine u prometu na istarskim prometnicima.


(lanak sa stranica Jutarnjeg lista)
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedea » Kraj »»

Stranice 19 - 27 od 28

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi