Crna kronika
Policajci sruili mladie s motora i odbili im pomoi smijui im se
Administrator   
Dvojica mladia teko su ozlijeena u subotu oko 19.30 sati u Globoecu Ludbrekomu kad ih je sa sporedne na glavnu cestu, pred fiat koji je nailazio, gurnuo policijski presreta varadinskih ploica.Policajci presretaem sruili mladie s motora i odbili im pomoi
(Foto: Veernji list)
Dok su mladii leali na cesti u nesvijesti, policajci su sjedili u autu i smijali se snimkama potjere! Motociklom yamaha XJ 900 upravljao je 19-godinji Stevo Rusan iz emovca pokraj Varadina koji je s prijateljem Danielom Buiem (22) iao na motoparty, pie Veernji list.
 
Poginuo motociklist
Administrator   

Image

Dana 29. travnja oko 5.25 sati kod Pazina u mjestu Zabreani na upanijskoj cesti broj 5190 dogodila se prometna nesrea u kojoj je poginuo motociklist.
Nesrea se dogodila kad je B. A..,upravljajui motociklom, zbog neprilagoene brzine u lijevom otrom zavoju izgubio nadzor nad motociklom i pao na kolnik te od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

 
Dvojica s motora u kritinom stanju
Administrator   
INJ - Motociklist Stipe igo (19) i njegov suvoza kritino su nakon sudara s Jaguarom BIH oznaka kojim je upravljao Juraj Ivankovi iz Meugorja, juer oko 15 sati na cesti u Brnazama. Voza Jaguara proao s lakim ozljedama.
 
Crni vikend u Zagrebu
Administrator   
ZAGREB – Motociklist Zoran Moibob (37) poginuo je neto prije 16 sati na raskriju Ksaverske i Graanske ulice na Mihaljevcu.

Prema prvim neslubenim informacijama, ali i onome to se moglo vidjeti na mjestu nesree, motociklist je vozio prema Mihaljevcu iz smjera Centra te je vjerojatno zbog velike brzine i neprilagoene vonje izgubio kontrolu nad svojim motorom te izletio s ceste.

Pri padu je voza motocikla teko ozlijeen te je ubrzo preminuo. U nesrei, kako smo doznali, nije sudjelovalo niti jedno drugo vozilo. Zbog oevida na raskriju Ksaverske i Graanske ulice dio ceste bio je zatvoren. Na mjestu nesree ostala je zatitna kaciga, no nije poznato je li ju motorist imao na glavi. (M.Pe.)
(Jutarnji List)


ZAGREB- Voza Kawasakija u dobi od 39 godina preminuo je u bolnici nakon to je juer oko 17:30 na Aveniji V. Holjevca , prilikom pretjecanja udario u rubnik i pao na cestu.
(Jutarnji List)
 
Subota, cesta Koromano-Labin
Administrator   
Suzukijem GSX 600 izravno udario u teretnjak te na mjestu poginuo

LABIN - Vedran esnik (25) iz Kapelice kod Labina, smrtno je stradao u nesrei u subotu u 19.30 sati na cesti Labin - Koromano.

Vozei motocikl Suzuki GSX 600 iz smjera Koromana prema Labinu kod sela Salakovci zbog prevelike je brzine preao na suprotonu stranu kolnika i udario u kamion Ivieco Daili, kojim je iz suprotnog smjera naiao K. R. (33) iz Brgoda.

Vedran esnik sedmi je poginuli ove godine u prometu na istarskim prometnicima.


(lanak sa stranica Jutarnjeg lista)
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedea » Kraj »»

Stranice 19 - 27 od 28

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi