Accommodation In Murter Croatia
Crna kronika
Kod mjesta Strmac
Administrator   

Image

U TEKOJ prometnoj nesrei koja se sino oko 20.15 sati dogodila na cesti Labin-Vozilii kod mjesta trmac smrtno je stradao 24-godinji motociklist, izvijestila je istarska policija.

Upravljajui motociklom Suzuki GSX-R750, pulskih registarskih oznaka, 24-godinji Laris Bateli iz mjesta Marii u opini Sveta Nedelja, koji se kolnikom kretao iz smjera Rijeke u smjeru Pule, doavi do ravnog dijela ceste, zapoeo je pretjecanje dva osobna automobila.

U jednom je trenutku, zbog brzine neprilagoene mokrom i skliskom kolniku, izgubio nadzor nad motociklom te sletio izvan kolnika udarivi pritom u stijenu uz cestu. Motociklist je poginuo na mjestu dogaaja.

Oevid nesree obavili su djelatnici labinske prometne policije. Tijelo preminulog motociklista prevezeno je na Patoloki odjel Ope bolnice Pula, gdje e biti izvrena obdukcija. Takoer, biti e izvreno vjetaenje motocikla."

 
Poginuo motociklist kod ibenika
Administrator   

Image

Na alost moram izvijestiti o pogibji naeg kolege na magistralnoj cesti ibenik- Split.Nesrea se dogodila vjerovatno uslijed prevelike brzine.. Nagaa se i o moebitnom utjecaju 2 automobila.ibenski motociklist iako u poetku svjestan dogaaja je na alost preminuo na putu prema bolnici.. Iskrena suut obitelji,njegovoj djeci i prijateljima.. ..poivao u miru.

 
Opet na Aveniji V. Holjevca stradao motociklista
Administrator   

Image

Oko 17 sati dogodila se prometna nesrea u kojoj je poginuo motociklist. Nesrea se dogodila kada je M.P. nepropisno pretjeui motociklom marke kawasaki njinja udario u osobno vozilo kojim je u istom smjeru upravljao Z.O.
Od zadobivenih je ozljeda nesretni motociklist preminuo u zagrebakom Klinikom bolnikom centru u 18.55

 
Poginuo motorist
Administrator   

Image

Danas u 13,10 sati kod Novigrada Istarskog naalost poginuo je jedan od nas, motorist! Do nesree je dolo kada je kombi sa sporedne ceste oduzeo prednost motoristi koji je nadozalio s glavne ceste. Biker je poginuo na licu mjesta.!

 
Policajci sruili mladie s motora i odbili im pomoi smijui im se
Administrator   
Dvojica mladia teko su ozlijeena u subotu oko 19.30 sati u Globoecu Ludbrekomu kad ih je sa sporedne na glavnu cestu, pred fiat koji je nailazio, gurnuo policijski presreta varadinskih ploica.Policajci presretaem sruili mladie s motora i odbili im pomoi
(Foto: Veernji list)
Dok su mladii leali na cesti u nesvijesti, policajci su sjedili u autu i smijali se snimkama potjere! Motociklom yamaha XJ 900 upravljao je 19-godinji Stevo Rusan iz emovca pokraj Varadina koji je s prijateljem Danielom Buiem (22) iao na motoparty, pie Veernji list.
 
Poginuo motociklist
Administrator   

Image

Dana 29. travnja oko 5.25 sati kod Pazina u mjestu Zabreani na upanijskoj cesti broj 5190 dogodila se prometna nesrea u kojoj je poginuo motociklist.
Nesrea se dogodila kad je B. A..,upravljajui motociklom, zbog neprilagoene brzine u lijevom otrom zavoju izgubio nadzor nad motociklom i pao na kolnik te od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

 
Dvojica s motora u kritinom stanju
Administrator   
INJ - Motociklist Stipe igo (19) i njegov suvoza kritino su nakon sudara s Jaguarom BIH oznaka kojim je upravljao Juraj Ivankovi iz Meugorja, juer oko 15 sati na cesti u Brnazama. Voza Jaguara proao s lakim ozljedama.
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedea » Kraj »»

Stranice 15 - 21 od 28
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi