Accommodation In Murter Croatia
Crna kronika
Kod mjesta Strmac
Administrator   

Image

U TEKOJ prometnoj nesrei koja se sino oko 20.15 sati dogodila na cesti Labin-Vozilii kod mjesta trmac smrtno je stradao 24-godinji motociklist, izvijestila je istarska policija.

Upravljajui motociklom Suzuki GSX-R750, pulskih registarskih oznaka, 24-godinji Laris Bateli iz mjesta Marii u opini Sveta Nedelja, koji se kolnikom kretao iz smjera Rijeke u smjeru Pule, doavi do ravnog dijela ceste, zapoeo je pretjecanje dva osobna automobila.

U jednom je trenutku, zbog brzine neprilagoene mokrom i skliskom kolniku, izgubio nadzor nad motociklom te sletio izvan kolnika udarivi pritom u stijenu uz cestu. Motociklist je poginuo na mjestu dogaaja.

Oevid nesree obavili su djelatnici labinske prometne policije. Tijelo preminulog motociklista prevezeno je na Patoloki odjel Ope bolnice Pula, gdje e biti izvrena obdukcija. Takoer, biti e izvreno vjetaenje motocikla."

 
Poginuo motociklist kod ibenika
Administrator   

Image

Na alost moram izvijestiti o pogibji naeg kolege na magistralnoj cesti ibenik- Split.Nesrea se dogodila vjerovatno uslijed prevelike brzine.. Nagaa se i o moebitnom utjecaju 2 automobila.ibenski motociklist iako u poetku svjestan dogaaja je na alost preminuo na putu prema bolnici.. Iskrena suut obitelji,njegovoj djeci i prijateljima.. ..poivao u miru.

 
Opet na Aveniji V. Holjevca stradao motociklista
Administrator   

Image

Oko 17 sati dogodila se prometna nesrea u kojoj je poginuo motociklist. Nesrea se dogodila kada je M.P. nepropisno pretjeui motociklom marke kawasaki njinja udario u osobno vozilo kojim je u istom smjeru upravljao Z.O.
Od zadobivenih je ozljeda nesretni motociklist preminuo u zagrebakom Klinikom bolnikom centru u 18.55

 
Poginuo motorist
Administrator   

Image

Danas u 13,10 sati kod Novigrada Istarskog naalost poginuo je jedan od nas, motorist! Do nesree je dolo kada je kombi sa sporedne ceste oduzeo prednost motoristi koji je nadozalio s glavne ceste. Biker je poginuo na licu mjesta.!

 
Policajci sruili mladie s motora i odbili im pomoi smijui im se
Administrator   
Dvojica mladia teko su ozlijeena u subotu oko 19.30 sati u Globoecu Ludbrekomu kad ih je sa sporedne na glavnu cestu, pred fiat koji je nailazio, gurnuo policijski presreta varadinskih ploica.Policajci presretaem sruili mladie s motora i odbili im pomoi
(Foto: Veernji list)
Dok su mladii leali na cesti u nesvijesti, policajci su sjedili u autu i smijali se snimkama potjere! Motociklom yamaha XJ 900 upravljao je 19-godinji Stevo Rusan iz emovca pokraj Varadina koji je s prijateljem Danielom Buiem (22) iao na motoparty, pie Veernji list.
 
Poginuo motociklist
Administrator   

Image

Dana 29. travnja oko 5.25 sati kod Pazina u mjestu Zabreani na upanijskoj cesti broj 5190 dogodila se prometna nesrea u kojoj je poginuo motociklist.
Nesrea se dogodila kad je B. A..,upravljajui motociklom, zbog neprilagoene brzine u lijevom otrom zavoju izgubio nadzor nad motociklom i pao na kolnik te od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

 
Dvojica s motora u kritinom stanju
Administrator   
INJ - Motociklist Stipe igo (19) i njegov suvoza kritino su nakon sudara s Jaguarom BIH oznaka kojim je upravljao Juraj Ivankovi iz Meugorja, juer oko 15 sati na cesti u Brnazama. Voza Jaguara proao s lakim ozljedama.
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedea » Kraj »»

Stranice 15 - 21 od 28
Da li ste zadovoljni uslugom ovlatenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaa mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi