Humanitarne akcije
Pomoć hrabrom čovjeku II
Brum   
Image

Nakon odgađanja, lošeg vremena i ostalih problema konačno smo se spremili Petru u Sigetac, kako bi ga još jednom posjetili u večem broju, kako je sam zaželio, te mu uručili poklone za njegovu kćerkicu Valentinu.

Vrijeme nas je stvarno poslužilo i nedjelja 02.travnja je osvanula okupana suncem, mada su u pozadini Sljemena vrebali oblaci. Švaba i Lolo su zajedno krenuli iz Pita i oko 10 sati, te preko Velike Gorice stigli k nama u Buševec. Taman smo pili kavu u društvu cijele obitelji Moto-kumeka, također člana našeg foruma. Supruga i ja smo se spremili, poklone smo učvrstili na Švabin motor, i ekipa je bila spremna za put, a naši konjići su samo čekali da ih uzjašemo.

 
Pomoć hrabrom čovjeku II
Beeblebrox   
Image
Motocikli.com ponovo pokreću akciju "Pomoć Hrabrom Čovjeku". Obavještavamo sve sadašnje, buduće članove i prijatelje da se 02.04.2006 okupljamo i krećemo u Novsku kod g.Petra. Kreće se iz Pit Stopa u 10:30 h prvacem Velika Gorica-Sisak-Popovača-Kutina-Novska. Također se skupljaju dobrovaljni prilozi u iznosu 50 kn koji će se uručiti g. Petru u Novskoj. Za sve informacije se obratite na forumu Švabi.


U nadi da i Vi ide sa nama

LP


 
Pomoć hrabrom čovjeku
Brum - uredio Beeblebrox   
Danas popodne smo otišli uručiti poklon gospodinu Petru u ime članova foruma motocikli.com.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 10 - 12 od 12

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi