Humanitarne akcije
Pomoć hrabrom čovjeku II
Brum   
Image

Nakon odgađanja, lošeg vremena i ostalih problema konačno smo se spremili Petru u Sigetac, kako bi ga još jednom posjetili u večem broju, kako je sam zaželio, te mu uručili poklone za njegovu kćerkicu Valentinu.

Vrijeme nas je stvarno poslužilo i nedjelja 02.travnja je osvanula okupana suncem, mada su u pozadini Sljemena vrebali oblaci. Švaba i Lolo su zajedno krenuli iz Pita i oko 10 sati, te preko Velike Gorice stigli k nama u Buševec. Taman smo pili kavu u društvu cijele obitelji Moto-kumeka, također člana našeg foruma. Supruga i ja smo se spremili, poklone smo učvrstili na Švabin motor, i ekipa je bila spremna za put, a naši konjići su samo čekali da ih uzjašemo.

 
Pomoć hrabrom čovjeku II
Beeblebrox   
Image
Motocikli.com ponovo pokreću akciju "Pomoć Hrabrom Čovjeku". Obavještavamo sve sadašnje, buduće članove i prijatelje da se 02.04.2006 okupljamo i krećemo u Novsku kod g.Petra. Kreće se iz Pit Stopa u 10:30 h prvacem Velika Gorica-Sisak-Popovača-Kutina-Novska. Također se skupljaju dobrovaljni prilozi u iznosu 50 kn koji će se uručiti g. Petru u Novskoj. Za sve informacije se obratite na forumu Švabi.


U nadi da i Vi ide sa nama

LP


 
Pomoć hrabrom čovjeku
Brum - uredio Beeblebrox   
Danas popodne smo otišli uručiti poklon gospodinu Petru u ime članova foruma motocikli.com.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 10 - 12 od 12

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi