Humanitarne akcije
Humanitarna akcija za Blanku
Beeblebrox   
Motocikli.com Humanitarna akcija za Blanku 21.06.2008 i Forum Party

Image

"Blanka je članica foruma «motocikli.com» poznata motoristima po informiranju, savjetima i pomoći u vezi osiguranja, ali i po tome što je sklonija  izravnom upoznavanju i druženju s ljudima. Iako sama nikad nije vozila motor, velika je «bikerica» u najboljem smislu te riječi.
U rujnu prošle godine, doživjela je težak moždani udar sa velikim fizičkim posljedicama, ali na sreću, nije izgubila misli, sjećanja i svoj stav o životu.
Vrlo teško hoda, služi se samo jednom rukom, uči govoriti i čitati, slabo vidi, ali će vam znati vrlo jasno pokazati svoje osjećaje. Iako bi pomoć dobro došla za odlaske na dodatnu rehabilitaciju, te nabavu kvalitetnijih pomagala za što brži oporavak, još je važnije veliko druženje u dobrom raspoloženju.


Za one koji ne mogu doci , a zele ucestvovati u akciji
HYPO BANKA: 3210587415

 
6.Humanitarni Moto susret MK 'Staaari Rokeri'
Oldbiker   
 Umag 11.-13.05.2007.


 I ovogodišnji moto susret ima humanitarni karakter, tako da će ukupni čisti prihod biti namijenjen za Melissu Končar i Manin Anamariju iz okolice Umaga, obje s poteškoćama u razvoju, a dodatna poteškoća je da je Melissa počela gubiti vid i treba hitnu operaciju. Riječ je o 11. i 10. godišnjim djevojčicama. Mali dio donacije ide prema Hitnoj službi Doma zdravlja Umag.

Moram napisati da danas primamo godišnju nagradu ( povelju ) Grada Umaga za humanitarni rad u proteklih 5 godina.


 
Fešta za pomoć
CroKick   


Ovak, MK Zle Majke u suradnji sa udrugom "Coprnjaki i coprnice" organizira Mini humanitarnu noć. O čemu se radi?

Radi se o klincu od 7 mjeseci, znači bebi kojoj je potrebno nekoliko operacija, za to i za roditelje će se skupljat lova (da mogu bit uz bebu)


 
 
Hells Angels MC Poker Run
Administrator   Po drugi puta u Hrvatskoj u subotu 28.4.2007. održat će se HELLS ANGELS CROATIA HUMANITARNI POKER RUN. Osim mogućnosti osvajanja bogatih nagrada glavni motiv ovog događaja je zajednička vožnja i druženje, prilika za okupljanje svih motorista i prijatelja te sudjelovanje u velikom defileu kroz grad Zagreb uz
srdačan doček u svakom od navedenih lokacija. Za razliku od klasičnog motosusreta
 ovakav događaj ima više dinamike, ovdje se zajedno vozimo + zekapeka + cuga + nagrade + koncert + striptease!


 
TOY RUN 07.04.2007
Administrator   

Da razveselimo sve one koji ne znaju! Blue Knights Croatia III je prošlog petka donijela odluku da će se ove godine TOY RUN održati dana 07.04.2007 godine (Subota) kojom prigodom ćemo donirati Opću bolnicu Pula-dječji odjel. 
«« Početak « Prethodna 1 2 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 12

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi