Humanitarne akcije
Humanitarna akcija za Blanku
Beeblebrox   
Motocikli.com Humanitarna akcija za Blanku 21.06.2008 i Forum Party

Image

"Blanka je članica foruma «motocikli.com» poznata motoristima po informiranju, savjetima i pomoći u vezi osiguranja, ali i po tome što je sklonija  izravnom upoznavanju i druženju s ljudima. Iako sama nikad nije vozila motor, velika je «bikerica» u najboljem smislu te riječi.
U rujnu prošle godine, doživjela je težak moždani udar sa velikim fizičkim posljedicama, ali na sreću, nije izgubila misli, sjećanja i svoj stav o životu.
Vrlo teško hoda, služi se samo jednom rukom, uči govoriti i čitati, slabo vidi, ali će vam znati vrlo jasno pokazati svoje osjećaje. Iako bi pomoć dobro došla za odlaske na dodatnu rehabilitaciju, te nabavu kvalitetnijih pomagala za što brži oporavak, još je važnije veliko druženje u dobrom raspoloženju.


Za one koji ne mogu doci , a zele ucestvovati u akciji
HYPO BANKA: 3210587415

 
6.Humanitarni Moto susret MK 'Staaari Rokeri'
Oldbiker   
 Umag 11.-13.05.2007.


 I ovogodišnji moto susret ima humanitarni karakter, tako da će ukupni čisti prihod biti namijenjen za Melissu Končar i Manin Anamariju iz okolice Umaga, obje s poteškoćama u razvoju, a dodatna poteškoća je da je Melissa počela gubiti vid i treba hitnu operaciju. Riječ je o 11. i 10. godišnjim djevojčicama. Mali dio donacije ide prema Hitnoj službi Doma zdravlja Umag.

Moram napisati da danas primamo godišnju nagradu ( povelju ) Grada Umaga za humanitarni rad u proteklih 5 godina.


 
Fešta za pomoć
CroKick   


Ovak, MK Zle Majke u suradnji sa udrugom "Coprnjaki i coprnice" organizira Mini humanitarnu noć. O čemu se radi?

Radi se o klincu od 7 mjeseci, znači bebi kojoj je potrebno nekoliko operacija, za to i za roditelje će se skupljat lova (da mogu bit uz bebu)


 
 
Hells Angels MC Poker Run
Administrator   Po drugi puta u Hrvatskoj u subotu 28.4.2007. održat će se HELLS ANGELS CROATIA HUMANITARNI POKER RUN. Osim mogućnosti osvajanja bogatih nagrada glavni motiv ovog događaja je zajednička vožnja i druženje, prilika za okupljanje svih motorista i prijatelja te sudjelovanje u velikom defileu kroz grad Zagreb uz
srdačan doček u svakom od navedenih lokacija. Za razliku od klasičnog motosusreta
 ovakav događaj ima više dinamike, ovdje se zajedno vozimo + zekapeka + cuga + nagrade + koncert + striptease!


 
TOY RUN 07.04.2007
Administrator   

Da razveselimo sve one koji ne znaju! Blue Knights Croatia III je prošlog petka donijela odluku da će se ove godine TOY RUN održati dana 07.04.2007 godine (Subota) kojom prigodom ćemo donirati Opću bolnicu Pula-dječji odjel. 
Dice Run: A. Kauzlarić - SYNC 12.08.06
Beeblebrox   
Image

Prije svega velika zahvala svima koji su se odzvali na akciju.


 

 
Dice Run: A. Kauzlarić - SYNC
Beeblebrox   
12.08.06


Image

Motocikli.com & MK Mountain Riders pozivaju vas na humanitatni Dice Run 12.08.2006 kako bi se pomoglo obitelji.

 
Bistra - humanost na djelu
Blanka   
Image

Prije svega jedna mala isprika svima, a naročito onima koji su sudjelovali u doniranju novaca i stvari za Dom za retardiranu djecu u Bistri na malom kašnjenju sa objavom ovog članka. Ne znam bih li to nazvala nemarnošću, vjerojatno zbog cijelog utiska koji smo tamo stekli i puni tih dojmova nitko se nije upuštao u pisanje članka.
Dakle,13.svibnja u 9,30 motoristi i ( Lolo, Julius, Švabo, Švabina kćer, Bob, Cherokee, Mario ) i kombi ( Zmaj, Danijela ) krenuli su iz Pita ( ja sam im se pridružila u Zaprešiću ) za Bistru.

 
Siromaštvo u Bjelovaru
Julius   
Image

Nakon dogovora oko vremena polaska sa Juliusom dogovor je zbog obaveza pao na 10:45 u Pitu i polazak u 11:00 prema Bjelovaru. Stigao sam nešto ranije i popio kavu sa prijeteljem Dankom koji je također odlučio donirati nešto novaca za pomoć Dariu i njehovoj staroj baki. Oko 11:00 stigao je i Julius te smo se nas dvoje bez Danka joji je imao nekih obaveza uputili prvo do Dr. Chale po njegovu donaciju. Nakon kratkog razmišljanja dogovoreno je da se zbog moguće gužve povodom blagdana i produženog vikenda te migracije ljudi u to vrijeme kroz grad i Dugo Selo uputimo po obilaznici i siđemo s nje u Sesvetama. To se pokazalo vrlo mudrom i pronicavom odlukom jer smo čak i na taj način zahvatili jedan dio te gužve. 
 
Pomoć hrabrom čovjeku II
Brum   
Image

Nakon odgađanja, lošeg vremena i ostalih problema konačno smo se spremili Petru u Sigetac, kako bi ga još jednom posjetili u večem broju, kako je sam zaželio, te mu uručili poklone za njegovu kćerkicu Valentinu.

Vrijeme nas je stvarno poslužilo i nedjelja 02.travnja je osvanula okupana suncem, mada su u pozadini Sljemena vrebali oblaci. Švaba i Lolo su zajedno krenuli iz Pita i oko 10 sati, te preko Velike Gorice stigli k nama u Buševec. Taman smo pili kavu u društvu cijele obitelji Moto-kumeka, također člana našeg foruma. Supruga i ja smo se spremili, poklone smo učvrstili na Švabin motor, i ekipa je bila spremna za put, a naši konjići su samo čekali da ih uzjašemo.

 
Pomoć hrabrom čovjeku II
Beeblebrox   
Image
Motocikli.com ponovo pokreću akciju "Pomoć Hrabrom Čovjeku". Obavještavamo sve sadašnje, buduće članove i prijatelje da se 02.04.2006 okupljamo i krećemo u Novsku kod g.Petra. Kreće se iz Pit Stopa u 10:30 h prvacem Velika Gorica-Sisak-Popovača-Kutina-Novska. Također se skupljaju dobrovaljni prilozi u iznosu 50 kn koji će se uručiti g. Petru u Novskoj. Za sve informacije se obratite na forumu Švabi.


U nadi da i Vi ide sa nama

LP


 
Pomoć hrabrom čovjeku
Brum - uredio Beeblebrox   
Danas popodne smo otišli uručiti poklon gospodinu Petru u ime članova foruma motocikli.com.
 
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi