Accommodation In Murter Croatia
HR Info
Rasprodaja motoopreme do 50% popusta
Administrator   

Image

I ove godine je tvrtka Magnetix d.o.o. pokrenula veliku akciju sa sniženjima do 50% za vrlo širok asortiman opreme. U njihovih ponudi možete pronaći

 
Hells Angels MC Zagreb Croatia 4.godišnjica 5.12.2009.
Administrator   

Image

HAMC CROATIA
Pozivamo Vas na HELLS ANGELS MC CROATIA 4.GODIŠNJICU koji će se održati u subotu 5.12.2009. u našem clubhouseu u Sesvetama-Zagrebu, Sesvetska Cesta 73, sa početkom u 19h. Fešta do jutra, svirka, dobrodošli! Vidimo se!

 

 
Indiana Jones ponovno jaše
Motoklub   

Indiana Jones ponovno jaše

Globalno popularni američki glumac brojnih akcijskih i pustolovnih filmova, Harrison Ford, viđen je kako se vikendom opušta u laganoj vožnji na svom novom BMW-u R 1200 GS

 
Ocjene onima kojima dajemo novac
James1100   

The Wall Of "Shame & Fame"

Ocjene onima kojima dajemo novac

Ukoliko ste posjetili ili kupovali u nekoj od navedenih trgovina ili ste bili korisnik nekog od navedenih servisa , molimo, ocijenite ih. Time ćete pomoći i drugima da odlaze na dobra ili izbjegavaju loša mjesta. Na isti način ćete i sami saznati kakvo je mišljenje drugih o trgovinama i servisima u kojima niste bili, a imate potrebe za raznim stvarima. Ocjene kupaca o određenoj trgovini i ili servisu možete saznati čitanjem komentara ili klikom na rezultate ankete.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 10 - 18 od 63

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi