Accommodation In Murter Croatia
HR Info
Ikarus Totalna Rasprodaja
Beeblebrox   
 Image

Do 1.2.2007  Ikarus Internacional daj popust od 30% na sav asortiman .

Rasprodaja je u tijeku zbog promjene prostora, pa stoga ne možete otići u trgovinu na navedenoj lokaciji.

Za sve informacije o rasprodaji obratite se na
GSM:098 98 40 881

PREUZIMANJE KATALOGA

Dragonfly 1.8 Mb

 
Blagoslov motora u Bedekovčini
Lolo   
Image
Kako je bilo i najavljeno danas je održan već tradiocionalan blagoslov motora u crkvi Sv. Barbare u Bedekovčini. Kako su meteorolozi i najavljivali vrijeme je bilo poprilično slinavo i nije obečavalo da bu se okupio veći broj zaljubljenika u motore.
 
Motor: gušt ili preseravanje?
Muffy   
Image
Dakle, ponukan mnogim „pametovanjima“ došao sam do zaključka da mnogi, ali stvarno velika količina ljudi vozi motore, želi voziti motore ili jednostavno visi na ovakvim stranicama i forumima zato što je to IN.
Sigurno se pitate kako sam došao do tih zaključaka. E, pa da krenem. Prateći forume namijenjene populaciji koje vozi motore primijetio sam podosta tema i razgovora koji su bili bazirani na nekakvim tobože iskustvima, a zapravo su se svodili na to koliko si je netko dao truda da npr. pročita i napamet nauči specifikacije pojedine gume.
Ajde da ja to
vama malo  pobliže objasnim...

 
Otvoren novi Rock 'n Race Shop!
Beeblebrox   
Image
http://www.ikarus.hr/
Ikarus Internacional sacinjava tim dugogodisnjih zaljubljenika u motocikle, sa bogatim vozackim iskustom i prevaljenim kilometrima u tuzemstvu te inozemstvu.

 
Sezona motora
James1100   
Image
Postoji hladnoća, i postoji hladnoća na motoru. Hladnoća na motoru je kao biti udaran sa hladnim čekićima i istovremeno udaran hladnim cipelama, hladnoća koja stvara modrice. Velike ruke vjetra istiskuje toplinu iz mog tijela i odbacuju je; uhvaćena u hladnoći Listopadskog vjetra, kapljice nemaju osjećaj vode. Daju osjećaj kao komadići kosti pali sa paklenog neba da bi bockali moje lice. Očekivah sam da ću se vratiti sa krvavim obrazima i čelom, ali to je samo iluzija, samo jad živaca koji nisu napravljeni za brzine autoputa.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 37 - 45 od 63

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi