Info
PRIOPĆENJE MOTOKLUBA HELLS ANGELS MC ZAGREB O DOGAĐAJU-POLICISKOM POSTUPANJU DANA 26.01.2013.
Administrator   
Image
U subotu dana 26.01.2013. godine trebao se održati privatni party-zabava u Sesvetama na koje smo pozvali naše prijatelje iz motoklubova Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Njemačke, Engleske, BiH i Austrije. Dosad na niti jednom takvom partyju, a održavamo ih već 13 godina zaredom, nikada nismo imali niti jedan incident ili pritužbu, zabave su nam poznate po vedroj i opuštenoj atmosferi, a svaki puta su ionako prisutni pripadnici MUP-a u civilnoj odjeći.

Oko 20.30 iste večeri, stotinjak pripadnika Specijalne policije te USKOK-a , u najvećoj dosad takvoj akciji, upalo je na zabavu naoružani repetiranim dugim i kratkim naoružanjem, u punoj opremi specijalne policije te sa takozvanim „fantomkama“ na glavi uz povike „lezi , pucat ću“ te uporabu suzavca prisililo posjetitelje, među kojima je bilo i žena u odmakloj trudnoći, da legne u blato i snijeg , ili na pod, u zavisnosti gdje su se zatekli, i to u noći koja je bila najhladnija dotad u godini, na -15 prisiljeni da leže više od 4 sata. Neki od prisutnih iako nije bilo nikakvog pružanja otpora bili su pošpricani direktno u oči suzavcem te im je kasnije zbog toga morala biti ukazana liječnička pomoć. Neki od prisutnih stranih državljana zbog nerazumijevanja hrvatskog jezika i povika „lezi, pucat ću“ bili su udarani teleskopkim palicama interventne policije iako su policajci od strane ostalih posjetitelja bili obavješteni da se radi o strancima i da ne razumiju hrvatski jezik. Početak akcije i sam ulaz specijalnih postrojbi bio je sniman od strane MUP-a videokamerom, te je svaki posjetitelj snimljen, legitimiran te detaljno pretražen.

Nakon toga izvršen je detaljan pregled vanjskih i unutarnjih prostorija kuće u kojoj se održavala zabava, s time da su prilikom pretresa oštetili i uništili brojni inventar kuće, rolete, ladice itd. Za vrijeme pretrage ljudi i kuće, koja je trajala više od 4 sata, sve do ponoći te večeri, svima je bilo naređeno da ne dižu glave i morali su u tom položaju ležati cijelo vrijeme. Za to vrijeme neke od posjetitelja pripadnici specijalne postrojbe pritiskali su koljenima po leđima, a nekima poput dvojici BiH državljana na ulazu u dvorište gazili čizmama po prstima. Neke od posjetitelja su na vanjskom parkiralištu skidali do gola na temperaturi od -15 stupnjeva! Prilikom ulaza u dvorište policijskim Landroverom, udarili su u parkirani auto, jednostavno su se odsklizali zbog svoje nepažnje i razbili propisno parkiran auto. Kada je jedan naš član koji je došao Opelom rekao policajcima da su mu razbili auto, odgovorili su mu „ma ajde, dobro je!“ te pozvali prometnu policiju tek nakon višekratnog inzistiranja i traženja oštećenog.

 Prometna policija izvršila je kasnije očevid i utvrdila da su policajci udarili svojim Landroverom parkirani Opel Astru. Supruga jednog od posjetitelja, državljanka BiH koja se nalazi u odmaklom stadiju trudnoće, bila je prisiljena ležati na hladnom podu iako su ostali gosti rekli policajcima da je trudna te je od svega doživjela šok zbog kojeg je mogla izgubiti bebu. Zaručnicu jednog posjetitelja, slovenskoj državljanki, izvrijeđali su „Ti si prostitutka, šta radiš ovdje? Koliko košta?“ iako žena nema veze sa bili kakvom prostitucijom.
 
Vučna služba Vedam grupa
Administrator   
vučna služba - vedamgrupa

Vučna služba Vedam grupa d.o.o. nudi vam usluge prijevoza motornih vozila, radnih strojeva, manjih plovila te motocikala - u slučaju kvara, prometne nezgode ili nekog drugog razloga zbog kojeg biste premještali svoje vozilo.  
HAMC Poker RUN 21.04.2012
Administrator   
Image
 
Preminuo Darko Večaj
Administrator   
Image

13.04.11 u 46 godini napustio nas je veliki prijatelj portala i motorist Darko Večaj. Darko se godinama trudio kako bi povećao sigurnost u prometu s posebnim fokusom na motoriste.

Ispraćaj Darka Večaja održat će se 18.04. u 13:20 na Miroševcu.

Za sve koji nam se žele pridružiti u moto ispraćaju, okupljanje je u Rock Bar-u Friends koji se nalazi sa zadnje strane SRC Ravnice.

Okupljanje počinje u 12 i traje do 12:50 h , te slijedi grupni polazak u koloni prema groblju.

Za kartu pogledajte nastavak teksta.
 
Novootvoreni Rock - Biker Bar
Administrator   
Rock - Biker Bar

Novootvoreni Bikere Frendly Bar  - Rock Bar Friends na Ravnicama sa stražnje strane sportsko centra Ravnice.


 
"Moto buvljak u Dubravi - Svaki petak u pet"
Administrator   
Image

U kino klubu Jadran Filma nedavno smo po prvi put u Hrvatskoj predstavili jedinstveni sajam motocikala i dodatne opreme, gdje možete potpuno besplatno izložiti svoje motocikle, dijelove i opremu te ih prodati, zamijeniti, pokloniti…
 
Moto show - Svaki Petak u pet
Administrator   
Moto show

Moto event sasvim novog karaktera održat će se poslijednji vikend mjeseca svibnja, točnije u petak 28.05.2010.
 
MotBox - ovlašteni uvoznik Pirelli i Metzeler
Administrator   
MotBox - ovlašteni uvoznik Pirelli i Metzeler

Tvrtka MotoBox d.o.o. iz Splita je postala ovlašteni uvoznik Pirelli i Metzeler moto guma za Republiku Hrvatsku. Cijenik će biti formiran početkom sljedečeg tjedna, a gume će biti raspoložive na lageru unutar dva tjedna.
 
Sve informacije možete dobiti na:
 
MotoBox d.o.o.
Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
tel/fax 021/374-263  pon-pet 09.00h do 16.00h
mobitel 098/793-963 pon-sub  08.00h do 19.00h
 
Opozivi motocikala u Americi
James1100   
Image

BMW: za preko 2000 jedinica modela K1300, godište 2009/2010 objavljen je opoziv bog sistema za dovod goriva. Problem se pojavljuje kod korištenja benzina lošije kvalitete, na niskim okretajima. 
 
Doček Nove godine by MK Kompa
Mk Kompa   
Doček Nove godine by MK Kompa
 
Rasprodaja motoopreme do 50% popusta
Administrator   

Image

I ove godine je tvrtka Magnetix d.o.o. pokrenula veliku akciju sa sniženjima do 50% za vrlo širok asortiman opreme. U njihovih ponudi možete pronaći

 
Hells Angels MC Zagreb Croatia 4.godišnjica 5.12.2009.
Administrator   

Image

HAMC CROATIA
Pozivamo Vas na HELLS ANGELS MC CROATIA 4.GODIŠNJICU koji će se održati u subotu 5.12.2009. u našem clubhouseu u Sesvetama-Zagrebu, Sesvetska Cesta 73, sa početkom u 19h. Fešta do jutra, svirka, dobrodošli! Vidimo se!

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 12 od 63
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi