Accommodation In Murter Croatia
Predstavljanja i testovi
Beverly 250ie rewiev : Part II
Lukas   

Image
Beverly se pokazao kao vrlo dobro rješenje za vožnju po prometnicama u gradu i izvan njega tj. po međugradskim prometnicama. Na žalost još se razradjujemo tako da prevelikog forsiranja agregata ne dozvoljavamo, ali tu i tamo smo ga stisnuli da motor osjeti naprezanja kako bi se djelovi unutar motora podvrgli višim tlakovima I temperaturama kako bi se bolje cementirali( ne u doslovnom smislu). Naime, motori ugrađeni u skutere (4-t) se malo drugačije razrađuju nego motori sa klasičnim mjenjačem.
Male su razlike, ali postoje.

 
Beverly 250ie rewiev by Lukas
Lukas   
Image
Evo dragi moji konačno je stigao taj dan. Kupljen ja beverly 250ie. Moram priznati da su si talijani dali malo truda u proizvodnji ovog motocikla, ali odmah su zabilježeni i nedostatci koji su već prijavljeni za mjenjanje u garantnom roku.Vidi se da u Hrvatsku distributeri dopremaju skutere s malim greškama ili nedostatcima. Pomislio sam da je tu stvar samo kod lošijih marki , ali sam se uvjerio da se takvi problemi javljaju i renomiranih marki kao što je Piaggio


 
Hyanide & Baal –
StreetIllegal   
motocikli za James Bonda

2007. Michelin-ovo natjecanje u dizajnu vozila

Image

Svake godine poznati proizvođač guma Michelin u Sjevernoj Americi organizira natjecanje u dizajniranju konceptnih vozila. Natjecanje će se održati od 7. do 21. siječnja 2007. na Internacionalnoj izložbi automobila NAIAS (North American International Auto Show) u Sjevernoj Americi. Za 2007. godinu ideja natjecanja je osmisliti vozilo koje je maksimalno upotrebljivo na svim vrstama podloga, poput snijega, pijeska, blata, visoke trave ili običnog asfalta, a istodobno može prevesti najmanje dva čovjeka te desetak kilograma prtljage. U obzir će se također uzimati i da li vozila zadovoljavaju stroge standarde o sigurnosti vozača te o emisiji ispušnih plinova.
 
GAMAX SPILLO SC-2
Beeblebrox   


Image

Spillo SC-2 ime je nove, simpatične mini jurilice, koja zadnjih mjeseci žari i pali ulicama naših gradova. Za taj dopadljivi, ultimativni proizvod prestižne tvrtke Gamax Moto Corporation, u vlasništvu japanskog Suzukija,  prometna vreva i zastoji naprosto ne postoje.

 
Revolucija motociklizma
StreetIllegal   
Image
Novi motocikl? Nova klasa motocikla?

Sigurno se ponekad pitate kako će izgledati motocikli budućnosti. Mislili ste da će to biti ''pile'' od 200 i više konjskih snaga sa kojima ćete moći ''letiti'' po cesti? Mislili ste da će to biti motocikl za kojim će se svi okretati i ''plaziti'' po njemu kada stanete ispred omiljenog birca na kavu? Mislili ste da ćete na njega kao dodatnu opremu staviti Akrapovića? E,pa nećete...nećete biti najbrži sa ovim motociklom, nećete stavljati Akrapovića na njega, ali sigurno čete biti in gdje god da se pojavite!
A to će vam omogućiti ''motocikl'' marke Bombardier EMBRIO.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 64 - 72 od 91

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi