Predstavljanja i testovi
Nitro Jet X533-V Aerotech
Lukas   
Image

U našem daljnjem testiranju  jet kaciga nastavili smo sa Nitrovim modelom X533-V. Ovaj model možemo svrstati među top modele  jet kaciga koje se kreću danas na tržištu.
Školjka je duboka, izrađena od fiberglasa te pruža izvrsnu zaštitu od buke i vjetra, naročito na stražnjem dijelu glave gdje obično jet kacige, zbog svoje konstruktivne dubine, ne pružaju baš najbolju zaštitu od vjetra. Kaciga teži svega 1500 +/- 50 gr.


 
Test :Jet kaciga NItro X517-AV
Lukas   
Image

Iz Nitrove ponude izvukli smo jedan model za ove ljetne vručine koji nam se definitivno isplatio testirati. Radi se o jet modelu X517-AV, plitkom jet modelu koji nas malo podsjeća na pilotsku kacigu nekog borbeng zrakopolva. Kada kažem plitkom modelu, onda mislim na dubinu školjke kacige. Školjka kacige je napravljena od fiberglasa ,isto kao i model X508 te teži samo 1000g +/- 50g.


 
Test : Jet Kaciga Nitro X508
Lukas   
Image
Za ljubitelje jet kaciga stiglo je jedno malo osvježenje. Ja bih je slobodno nazvao „all weather“ jet kacigom. Riječ je o Nitrovom modelu X508  koji je stvarno zaslužio svake pohvale iako ne spada u vrh Nitrove ponude. Napravio sam mali test pa ću reći par riječi o tom modelu. 
Honda Gold Wing 2007
Beeblebrox   
GL1800 Gold Wing

Image

Novi uspjesi za kralja ceste

Kao svjetski standard u vožnji motocikla bez rivala, Gold Wing je postao oličenje luksuznog iskustva vožnje na dva kotača, objedinjavajući najnovija dostignuća u udobnosti i sigurnosti kako bi svojim vlasnicima pružio najbolje iskustvo u vožnji motocikla.

 
Generic Cracker Explorer 50 - Hard Test
aposaric   
Image

Došao je i taj tren, moj Austrijsko/Kineski ljubimac od 50 ccm je navršio 10 mjeseci starosti, u kojima je uspješno prevalio 12 000km, pa da krenemo polako;-) 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 55 - 63 od 91

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi