Predstavljanja i testovi
Ducati Mega-Monster
wullfy   
Image

Moda nee imati taj naziv kada bude prikazan, no to mi je ,,radni naziv'' koji su mu dali novinari kada je procurila vijest o konstrukciji novog nakeda koji e imati masivni motor velike snage i bie neto kao Yamaha V-Max ili Triuph Rocket III Roadster. Uglavnom sve je ostalo na prii do sad jer su se pojavile fotografije ovog modela u zavrnoj fazi testiranja.
 
BMW K 1600 GT
wullfy   
  BMW K 1600 GT

Kako to obino biva, nije sluajno, ve se polako priprema teren za novi motocikl. Onda je prikazan zvanini crte i objavljeno ime budueg modela K 1600 GT i za luksuzniji K 1600 GTL
 
Motus MST-01
wullfy   
Motus MST-01

Motus
je nova amerika kompanija osnovana od strane dva ovjeka. Oni su  Lee Conn i Brian Case (dugo je radio u kompaniji na elu dizajna u kompaniji Confederate. Motus je kompanija koja ima cilj da svoje modele razvija ,,iz praznog papira'' a to znai da nee koristiti ni postojee motore ni postojee ramove ve kreu u razvoj. Naravno, prvo je potrebno razviti dobro ,,srce'' odnosno sam motor, a u dananje vrjeme kada je konkurencija velika treba im pomo i zato za razvoj odabrali partnera Pratt & Miller Engineering koji ima dvadeset godina uspjenog iskustva u trkama (American Le Mans Series, Rolex Grand-Am series, NASCAR i est 24 hours of Le Mans pobjeda u GT1 kategoriji). Dodue, u pitanju je automobilistiki sport, no iskustvo izgradnje lake konstrukcije je tu. To zajedniko partnerstvo je i jedini nain probijanja na trite novih malih kompanija koje ele da razviju sopstveni konkuretni proizvod.
 
Campagna T-Rex 14RR
Motoklub   
 Campagna T-Rex 14RR

Kanadska tvrtka Campagna Motors iz Montreala predstavila je najnoviji model svog poznatog tricikla T-Rex
 
TEST Peugeot Satelis 125
Motoklub   
TEST Peugeot Satelis 125

Ispred svoga doba

Uasno visoka cijena i potronja rue trine izglede udobnog Satelisa 125 Compressor, koji ni po emu ne odskae od upola jeftinije tajvanske i korejske konkurencije
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 91

Izdvojene obavijesti i lanci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiu

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li e nam ona brojka 92, 95, 98, 100 rei koje je gorivo jae ili slabije po kalorinoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jae od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je odreeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi