Predstavljanja&Test
TEST Ducati 848
M   

Ducati 848

Dizajnom gotovo identičan starijem bratu 1098, novi Ducatijev supersportaš 848 nudi vrhunske vozne osobine u klasi honde CBR 600 i Yamahe R6. U tome smo se uvijerili potjeravši ga hladnim zagrebačkim ulicama.


 
TEST Suzuki B-King
mugen   
Ćelava babaroga

Suzuki B-King

  Sve je počelo još daleke 2001.godine, kada je B-King predstavljen kao studijski koncept pa sve do prošle godine kada je krenula serijska proizvodnja, bilo je puno nagađanja i raznoraznih priča. Svemu tome je došao kraj.  B-King je stigao i informacija da me ključevi i testni motocikl čeka kod  H.R.C. Dude,probudilo je u meni uspavani adrenalin.

 
NOVI MODELI HONDA
Beeblebrox   
NOVI MODELI HONDA MOTOCIKALA ZA 2008.
Honda je u gradu svijetla predstavila čitavu paletu novih motocikala među kojima je najveća zvijezda sajma zasigurno Honda CBR1000RR koja dizajnerski i tehnički plijeni pozornost originalnošću.


 
CTEK XS 800 12V
Lukas   
PUNJAČ  OLOVNIH AKUMULATORA

CTEK XS 800 12V

Svim vozačima motocikala, velikih i malih,  poznata je stvar da kada spremimo naše ljubimce u garaže na zimsko mirovanje, da izvadimo ili odspojimo akumulatore. To obično činimo kako bi ih pregledali na opće stanje, pregledali količinu elekrolita u ćelijama ili samo da ih priključimo na punjač akumulatora kako bi se malo obnovili. Iz tog razloga odlučili smo napraviti mali test sa CTEK-ovim punjačem akumulatora model: XS 800
Komplet se sastoji od punjača, torbice za punjač, priključaka  za akumulator i uputstva.


 
Komunikacija vozaca i suvozaca.
Julius   
Image

Iako je ovaj test uređaja za komunikaciju izvršen još dok sam imao motor, odnosno prije nego što sam ga prodao članaka je spletom raznih i neočekivanih događaja, opravdanih i neopravdanih situacija objavljen tek sada u malom zakašnjenju. Moje isprike zbog kašnjenja «Magnetixu» koji nam je omogućio i nabavio uređaj te nam pružio mogućnost da ga testiramo u realnom okruženju.
 
Test: Jet kaciga Nitro X-520V
Lukas   
Image

U našem nastavku testiranja Nitrovih jet kaciga isprobali samo i model X-520V. Model je vrlo sličan modelu X-517 po obliku školjke, znači , ovdje je riječ o jet modelu za uporabu u toplijim meteorološkim uvijetima. Testni model je bio crne sjajne boje sa zatamljenim vizirom, opet pun pogodak za ljetno sunce. 


 
Nitro Jet X533-V Aerotech
Lukas   
Image

U našem daljnjem testiranju  jet kaciga nastavili smo sa Nitrovim modelom X533-V. Ovaj model možemo svrstati među top modele  jet kaciga koje se kreću danas na tržištu.
Školjka je duboka, izrađena od fiberglasa te pruža izvrsnu zaštitu od buke i vjetra, naročito na stražnjem dijelu glave gdje obično jet kacige, zbog svoje konstruktivne dubine, ne pružaju baš najbolju zaštitu od vjetra. Kaciga teži svega 1500 +/- 50 gr.


 
Test :Jet kaciga NItro X517-AV
Lukas   
Image

Iz Nitrove ponude izvukli smo jedan model za ove ljetne vručine koji nam se definitivno isplatio testirati. Radi se o jet modelu X517-AV, plitkom jet modelu koji nas malo podsjeća na pilotsku kacigu nekog borbeng zrakopolva. Kada kažem plitkom modelu, onda mislim na dubinu školjke kacige. Školjka kacige je napravljena od fiberglasa ,isto kao i model X508 te teži samo 1000g +/- 50g.


 
Test : Jet Kaciga Nitro X508
Lukas   
Image
Za ljubitelje jet kaciga stiglo je jedno malo osvježenje. Ja bih je slobodno nazvao „all weather“ jet kacigom. Riječ je o Nitrovom modelu X508  koji je stvarno zaslužio svake pohvale iako ne spada u vrh Nitrove ponude. Napravio sam mali test pa ću reći par riječi o tom modelu. 
Honda Gold Wing 2007
Beeblebrox   
GL1800 Gold Wing

Image

Novi uspjesi za kralja ceste

Kao svjetski standard u vožnji motocikla bez rivala, Gold Wing je postao oličenje luksuznog iskustva vožnje na dva kotača, objedinjavajući najnovija dostignuća u udobnosti i sigurnosti kako bi svojim vlasnicima pružio najbolje iskustvo u vožnji motocikla.

 
Generic Cracker Explorer 50 - Hard Test
aposaric   
Image

Došao je i taj tren, moj Austrijsko/Kineski ljubimac od 50 ccm je navršio 10 mjeseci starosti, u kojima je uspješno prevalio 12 000km, pa da krenemo polako;-) 
S&S X-Wedge
James1100   
Image

Najpoznatiji aftermarket proizvođač za Harley Davidson ima novi proizvod, agregat nazvan X-Wedge. Kako su i u USA norme za zagađenje i buku također sve strože, uskoro postojeće agregate više neće biti moguće tome prilagoditi.


 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 49 - 60 od 91
Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi