Accommodation In Murter Croatia
Moto putopisi
Gola Peljesivica i ''Objekt 505''
Lolo   

Image
Nakon podužeg dogovaranja oveće ekipe koja se pretvorila u omanju da se obiđu dva objekta bivše JNA Gola Plješevica (1649 n/m) i Zrakoplovna baza Željava  sa podzemnim objektom Klek ekipa od tri člana se ipak okupila i izvela malo istraživanje nadasvne zanimljeve destinacije. Mnogi ne znaju što je Gola Plješevica  i zrakoplovna baza Željava pa evo u par riječi o čemu se radi. 

 
Bike Expo show 2007 Padova
Street Illegal   
Image
Malo o povijesti sajma motocikala u Padovi

Prvi sajam motocikala i prateće moto opreme u Padovi koji je preteča današnjeg Bike Expo-a održan je u siječnju 1995. godine pod nazivom Chopper & Custom show. 65 izlagača iz Italije, Kalifornije, Njemačke i Velike Britanije odazvalo se pozivu organizatora. Po prvi puta u Europi mogao se ''osjetiti miris'' bajkerskog svijeta. Prvu izložbu motocikala, prateće chopper i custom opreme posjetilo je tada impresivnih 18.000 posjetioca koji su bili oduševljeni prerađenim chopperima, custom-ima, street bike-ovim, trike-ova i hot-road automobilima.  Krom, metal, koža, airpainting, tattoo oslikavanje, body-painting, piercing po prvi puta su se približili običnim ljudima, znatiželjnicima i bajkerima u Europi. Sve do sajma taj dio svijeta bio je rezerviran samo za Ameriku. U sklopu sajma održani su razni rock koncerti, izložba moto opreme koju su nosile hostese (ajde, ajde znam da jedva čekate slike od hostesa, kome se ne čita ovo neka vrti mišem do kraja posta, tamo su komadi!), nagrade za najljepši sajamski motor, izložba fotografija iz svijeta motosporta, simulator vožnje, sex shop i sexy show.


 
Stari gradovi Karlovačke županije
Street Illegal   
Image

Datum: 01. 10. 2006.
Mjesto: Karlovačka županija
Zadatak: Obilazak starih gradova i utvrda u karlovačkoj županiji

Nakon najave na forumu i dogovora o mjestu polaska konačno je došao i taj dan. Polazak je bio u 9:30 na Petrolovoj pumpi kraj naplatnih kućica, a krenuli su: Lolo, Chimpa, Gugi i moja malenkost. Jutro je bilo suncem obasjano i jedva sam čekao da krenemo na vožnju.
Nakon kavice i dogovora krenuli smo prema starom gradu Dubovcu koji je od grada udaljen svega 2 km.

 
Bled i Bohinj na jedan dan.....
DonRot   

Image

Anno Domini 2006, dana 24.09. mala odvazna grupica se uputila na jednodnevni izlet u jednu susjednu drzavicu...


Da pocnem od pocetka. Ideja je nastala davno davno (cak 2 dana prije puta). Bio sam u Zagrebu i dok smo sjedili uz povecu porciju cevapa, raznjica, i drugih prehrambenih artikala, netko iz mase je predlozio da je nedjelja idealan dan za turizam (masa smo Janko, Zrix i ja).
Iz mora razno-raznih prijedloga odluka je pala da se ide u SLO (kako i naslov kaze!). Dogovor je bio da se nademo oko 9:00 u Novom Mestu (posto ZRIXinjo ide iz smjera ZGB a ja iz KLC).

 
Jadranom do Crne Gore i nazad
Brum   
Image

2.07 - 232 km

Krenuli smo uz Buševca, preko Velike Gorice, Karlovca, starom riječkom cestom do Vrbovskog, te preko ravne Gore i delnica do Fužina gdje smo ručali. Nakon ručka smo se spustili do Kraljevice, gdje smo se okupali i predvečer otišli do prijatelja koji žive u Čavlima 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 10 - 18 od 25

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi