TEST Suzuki VZ 1500 Intruder
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
Motoklub   

TOP-GUN ZA SVE, NE SAMO KOŠARKAŠE

TEST  Suzuki VZ 1500 Intruder

 Umanjenica brutalnog VZR 1800 Intrudera skrojena je za niže vozače, kojima je taj model bio prevelik i presnažan. Novi custom sa 80 KS, tvrdimo: sveden je na - pravu mjeru

 
Ducati D66
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
James1100   

Ducati D66

 ... je koncept kojem je autor designer Luca Bar. A stvorio ga je za portal "infomotori.com". Namjena ovog projekta je u stvari provokacija, a po reakcijama ostalih internet portala, nekako sam uvjeren da sve to prate mnoge zainteresirane oči.

 
Bacate li filter ulja??
Vijesti - Tehnika,Dijelovi & Servisi
Lukas   

Bacate li filter ulja??

S obzirom na svoje iskustvo želio bih vam uputiti par savijeta koji su vezani za održavanje motora tj. otkrivanja stanja agregata na motoru, skuteru ili kako ga već zovete.
Naime, standardni postupak promjene ulja i filtera su više manje svima poznati. U servisu obično i ne pitamo jel je sve u redu nego samo platimo i odvezemo motor. Medjutim, ima jedna mala radnja pomoću koje možemo vidjeti da li se naš agregat troši normalno ili nenormalno pod time misleći na sve metalne dijlove u motoru koji su podložni habanju.

 

 
Fillipo Barbacane
Vijesti - Customs
James1100   
Fillipo Barbacane

U svim člancima do sad, bavio sam se važnim ljudima na custom sceni, i uvijek se radilo o ljudima koji  su prerađivali Harleye.  Iako to nije bio uvjet za pisanje o njima, istina je da je taj stil nastao u Americi, na toj marki motora, a i to je bio teren na kojem je većina stekla svjetsku slavu, iako nisu svi bili Amerikanci. Glavni razlozi po kojem sam birao ljude o kojima ću pisati je bila njihov smisao za oblike, stručno znanje, najviše inovativnost jer je to ogromna scena. Ovaj put, riječ je o čovjeku koji ne radi Harleye, nema veze s Amerikom i ne radi isključivo američki stil prerada.

Fillipo Barbacane

 
Supermoto na baterije: Zero X
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
Motoklub   

Supermoto na baterije: Zero X

Potaknuti globalnom krizom, jedna američka tvrtka za izradu električnih motocikala, izbacila je na tržište supermoto koji se puni putem klasične 220V utičnice te stoji manje od 10.000 dolara.

 
Track T-800CDI Dieselpowered
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
James1100   

Track T-800CDI Dieselpowered 

Nizozemska kompanija TRACK ugodno iznenađuje svojom ponudom one koji se žele motociklom uputiti daleko od civilizacije.

 
Harley Davidson - projekt Nova
Vijesti - Customs
James1100   

Harley Davidson - projekt Nova

Nerođeno dijete Harley Davidsona...
Prvi muscle bike...
V-rod prije V-roda...
Američka napredna tehnika...
 
Stari grad Veliki Kalnik
Vijesti - Putopisi
Lolo   
Moto putopis: Stari grad Veliki Kalnik

     ’’Jednom godišnje otiđite na mjesto na kojem nikada ranije niste bili’’ reče jednom Dalaj Lama, a tom niti vodiljom sam se vodio jedan petak kada me Pudla nazvao i rekao da će u subotu biti dobro vrijeme i da bi mogli baciti neki kraći đir motorima. Kako nije baš imao neku ideju kamo ići ja sam ispalio kao iz topa Kalnik ili bolje rečeno stari grad Veliki Kalnik koji mi je već duže vremena na pameti ali nikako otići do njega. Dogovor je pal za par minuta da se nađemo u subotu oko pola deset jer su jutra još uvijek hladna, a kako Kalnik nije pretjerano daleko tek nekih 70–ak kilometara nema potrebe za nekom vožnjom u ranu zoru.
 
Honda CBR 1000 ABS
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
Motoklub   

Image

Skrojena po mjeri Butona i Haydena

Od ove godine najbrža serijska Honda još bolje koči, a u ponudi je i novih pet boja za Vatrenu oštricu koji koristi tehnologiju provjerenu iz Formule 1 i Moto GP-a
 
Teškom mukom do A kategorije
Vijesti - Propisi i Zakoni
Motoklub   

Autoskola za motocikle

Novim Zakonom o sigurnosti prometa na cestama, zakomplicirano je i poskupljeno polaganje A kategorije do nerazumnih granica, dok je fond sati ostao smiješno malen 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 81 - 90 od 335

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi