Ducati Multistrada 1200
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
Motoklub   
Ducati Multistrada 1200

Radikalne izmjene u dizajnu, monstruozni motor preuzet od supersportaša 1198, četiri moda rada i mnoštvo progresivnih tehnoloških rješenja odlikuju novu Multistradu
 
VOZILI SMO Aprilia RSV4R
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
Motoklub - Zoran Majcan   
Aprilia RSV4R

Oktanska tvornica strasti

Sjesti na sjedalo nove Aprilije RSV4R, i pojuriti legendarnom stazom kojom tutnje GP strojevi, za svakog sportski nastrojenog bikera pa tako i moju malenkost, predstavljao je jedinstven doživljaj
 
Osvrt na moto-trgovine i moto-servise u 2009
Vijesti - www.motocikli.com
James1100   
Image

Osvrt na moto-trgovine u 2009.g.Prvi dio posla je odrađen. Pregledane su sve ankete i ocjene. Situacija bi bila jasnija, i moderatorskoj ekipi draža, da je odziv na anketu na cijelu ovu temu bio i veći, ali tome se nadamo u slijedećem razdoblju. I da bi ovo mogla postati i neka referenca, putokaz za one koji tek misle krenuti u kupovinu, a i da će nam postati navika na ovaj, ili neki drugi način obavještavati ljude oko sebe o dojmovima koje smo stekli u određenoj firmi i time postati svjesno društvo kupaca ovakve robe. Jednostavno zato da budemo zadovoljniji i opušteniji nakon neke nabavke, da u istu krenemo slobodnije i da napreduju oni trgovci koji to više zaslužuju..
 
Visoka moda
Vijesti - Customs
James1100   
Vijesti, Customs, Visoka moda , Karl Lagerfeld , Chanel , Momo bikes , cafe racer , Triton

Vjerojatno nije problem shvatiti da nisam tip kojeg puca visoka moda, a i ono malo što slučajno uhvatim na televizijskom programu me dovodi do stava da mi Karl Lagerfeld ide jako na živce svojim „janikadnestarim“ imageom, ali evo, došlo je vrijeme da i njega spomenemo na ovom portalu.


 
Opozivi motocikala u Americi
Vijesti - Info
James1100   
Image

BMW: za preko 2000 jedinica modela K1300, godište 2009/2010 objavljen je opoziv bog sistema za dovod goriva. Problem se pojavljuje kod korištenja benzina lošije kvalitete, na niskim okretajima. 
 
MK: Broj 35. na kioscima
Vijesti - Najave Moto Časopisa
Administrator   
Moto klub

Posljednji ovogodišnji broj donosi test Aprilije RSV4R, istraživanje kakva nas očekuje bikerska 2010., savjete za vožnju po koljenu te poklon kalendar 'Ljepotice i zvijeri'
 
Norton - ponuda modela
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
James1100   
Image

Svima je već poznato kako je još jedan legendarni brand vraćen među žive. Predstavljen je dvocilindrični, 80 ks snažni motocikl retro izgleda kojim se tvornica poziva na svoju prošlost. Motocikl je vrlo uspjelog izgleda i proglašen je najljepšim modernim cafe racerom na svijetu. Nedavno su predstavljene još dvije inačice ovog modela, a redoslijed predstavljanja ovdje je određen cjenovno.
 
Brakko kočnice
Vijesti - Tehnika,Dijelovi & Servisi
James1100   
Brakko kočnice

Firma Brakko je na sajmu u Milanu tržištu ponudila svoj inovativni sistem kočnica nazvan "CWB system" (Combined Wheel Brake). Opet se radi o obodnom disku pričvršćenom na naplatak, ali za razliku od Buellovog sistema, ovaj put je kočioni disk smješten na središnju os kotača, između paoka ili žbica.

 
ThermaHelm - kaciga 21. stoljeća
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
James1100   

 ThermaHelm - kaciga 21. stoljeća

Kod snažnog udara, iako je glava vozača motocikla zaštićena kacigom, mozak se pokreće i udara u lubanju. Posljedica je oticanje mozga. Upravo pravovremeno zaustavljanje tog procesa može činiti razliku života i smrti. Djelatnici hitne medicinske pomoći to pokušavaju učiniti hladeći glavu nastralog ledom.

 
Nova Yamaha FZ8
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
James1100   

Image

Do sada su bile glasine, a Yamaha ih je potvrdila:

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 61 - 70 od 335

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi