Accommodation In Murter Croatia
Vučna služba Vedam grupa
Vijesti - Info
Administrator   
vučna služba - vedamgrupa

Vučna služba Vedam grupa d.o.o. nudi vam usluge prijevoza motornih vozila, radnih strojeva, manjih plovila te motocikala - u slučaju kvara, prometne nezgode ili nekog drugog razloga zbog kojeg biste premještali svoje vozilo.  
Salinas Boys
Blog - Kustom Blog
James1100   
Još jedan članak za seriju napisa o legendama bike buildera koju sam prije pisao na forumu ovog portala, a svi su objavljeni i na naslovnoj stranici.
Salinas Boys jedna je od najznačajnijih customizerskih firmi danas u svijetu i ne spomenuti ih u blogu ovakve tematike jednostavno nije moguće. Koliko puta sam ih samo spomenuo u postovima? 


 
Beemer
Blog - Kustom Blog
James1100   
BMW je jedan od rijetkih velikih brandova koji je oduvijek bio prisutan, a i dostupan kupcima na ovim našim prostorima. Naravno, i činjenica što je bio službeno policijsko vozilo doprinosila je tome da smo ga često sretali na cesti i ako ste tip koji od malih nogu voli motocikle, vjerojatno je ovo prva marka koju ste naučili prepoznati i zapamtili joj ime. 
Bog iz stroja
Blog - Kustom Blog
James1100   
... ime je firme, prevedeno sa latinskog. Na njihovoj web stranici, u rubrici „about“ još jedna vjerska parafraza: u benzin mi vjerujemo. 
Merla
Blog - Kustom Blog
James1100   
Malo je motociklista u našim krajevima koji ne znaju za Merlu. A i za ovaj motor. Nema potrebe za pisanjem uvoda...


 
Cruiseri i baggersi
Blog - Kustom Blog
James1100   
Uz razne bobbere, racere, fightere,  jedino su chopperi vrsta motocikala koja ne služi nekoj vrsti nadmetanja, bilo pravim utrkama ili onima na ulici, ili je bar tako bilo na počecima tih stilova. Ali kad smo već kod motora koji služe običnoj vožnji ili putovanjima, uvijek nekako preskočimo one od kojih je krenulo, sasvim običnim cruiserima na kojima su torbe ili koferi sasvim prirodni dodatak


 
Yuri Shif
Blog - Kustom Blog
James1100   
Svaki članak na internetu koji sam našao o ovom majstoru počinje praktički istom rečenicom u stilu: „Bjelorusija nije poznata po moto sceni i prerađivačima...“, ali meni je baš gušt pronalaziti takve likove koji znaju svoj posao van nekakvog centra zbivanja. Zato volim Wrenchmokees-e, prekapao sam po dalekom istoku, a na samom početku ovog portala otvorio sam na forumu temu o Rusima koji dolaze.


 
Teretnjaci
Blog - Kustom Blog
James1100   
Kamioni su moje zanimanje, ono od čega živim, pa sam subjektivan i malo sam i izbjegavao o tome pisati. Ali u ovakvom blogu, oni su nezaobilazna tema.

 
HAMC Poker RUN 21.04.2012
Vijesti - Info
Administrator   
Image
 
Dolaze topliji dani! OPREZ MOLIM!
Vijesti - Info
Image

Mnogo puta sam čuo razne komentare od strane vozača automobila usmjerene vozačima motocikala kako su oni ludi, kako je to nesigurno, da će prije ili kasnije poginuti i da nepotrebno izlaľu ľivot opasnosti sjedajući na motocikl. Na ľalost mnogi od njih nikada nisu imali priliku da ih netko provoza, a kamo li da sami voze neki motocikl. Puno puta pokuąavao sam shvatiti način na koji oni razmiąljaju i koje su im misli vodilje u takvim raspravama.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 41 - 50 od 335

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi