Do Bjelovara i nazad
Vijesti - Putopisi
brum   
15.03. je datum koji znači da proljeće stvarno nije daleko i da su vremenske prilike več prilično stabilne, no ova godina nas baš i ne drži u takvom uvjerenju. Snijeg, kiša i oblačno vrijeme su jedino što nam nudi. Ako se i pojavi koji dan s stabilnijom vremenskom situacijom, grijeh ga je ne iskoristiti za neku vožnjicu.
Odlučio sam krenuti do Bjelovara, ali poprijeko, preko posavskih sela i Save, Ivanić grada i Čazme, a vratiti se preko Križevaca, Vrbovca, i na kraju auto putem.
Krenuo sam u 9.05 sati, temperatura je bila 2 stupnja, ali bez padalina. Obukao sam kišni kombinezon preko kožne jakne i hlača, jer je stvarno bilo dosta hladno, uključio grijače ručki i uputio se prema Velikoj Gorici.
U centru Gorice sam skrenuo desno prema Rakarju (putokaz za Andautoniju u "onom" Ščitarjevu) te kroz Kobilić, ubrzo stigao u Črnkovec, ponovno skrečem desno prema Savi, te kroz Lekneno, i Strmec dolazim u Bukevje. Temperatura je toliko niska da sam naišao na potpuno smrznut ribnjak uz cestu .

Image

 
Malo po Vukomeričkim bregima
Vijesti - Putopisi
Brum   
Image

Proljeće je stvarno varljivo godišnje doba. Dokaz tome je kiše koja je padala cijeli petak 10.ožujka, da bi subota osvanula osunčana, a nedjelja bila...naravno sniježna!

To prevedeno u motoristički riječnik znači, iskoristiti svaku mogučnost za vožnju, dok se vrijeme konačno ne ustabili.

U petak navečer je kiša napokon stala, a kada je jutro svanulo osunčano bacio sam se na mobitel i pokušao mobilizirati snage za pokret. Dogovori su malo duže trajali, ali konačno smo se Lolo i ja dogovorili da ćemo se naći kod autopraonice "Herc" u Buzinu.

 
1.Hrvatski moto klub
Vijesti - Info
Administrator   
Stranice PHMK-a Zagreb redizajnirane su i osvježene
Image

 
Signalizacija na motociklu
Vijesti - Propisi i Zakoni
Linza   
Image
Osnovna signalizacija na motociklu sprečava besmisleno mahanje i zaustavljanje tijekom vožnje.
Osnova signalizacije nam čini vožnju ugodnijom, smirenijom i kontinuiranom.

 
Julius u Turopolju
Vijesti - Putopisi
Brum   
Image
Eto širi se krug članova ovog foruma koje konačno upoznajem. Dobro, sa svima se još nisam vozio, ali pomalo radim na tome.
Dakle nakon nekoliko raznoraznih kombinacija za vožnju i učestalog praćenja gospodina Vakule i ekipe, Julius i ja samo dogovorili danas svoju prvu vožnju.
 
Letovanić, Letovanić i sela pokraj Kupe!
Vijesti - Putopisi
Brum   
Image
Pristalica sam teze da postoji vrlo malo stvari u životu koje se ne mogu napraviti iz čisto tehničkih razloga, a za sve ostalo je važna samo dobra i snažna volja i jako puno vremena. U prilog tome pokušavam svaki vremenski stabilan zimski dan bez padalina iskoristiti za vožnju. Pri tome mi stanje prometnica igra važniju ulogu od same niske temperature. Znači, ako je cesta suha, a vani hladno, idemo na vožnju.

 
Vožnja za lagani zimski trening
Vijesti - Putopisi
Brum   
Pokret iz Buševca, mjesta na cesti Zagreb - Sisak, cca 11 km od Velike Gorice. Skretanje u Buševcu prema Kravarskom, do prometnice Velika Gorica - Pokupsko. Izlazak na cestu i dolazak u Kravarsko. To je najviše mjesto u Vukomeričkim goricama, cca 320 m, s crkvom na najvišoj točci.
Image

 
RS-TAICHI vrh moto ponude
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
Beeblebrox   
Image

Prije nekoliko mjeseci RS-TAICHI pojavio se i na hrvatskom tržištu. Visoka kvaliteta izrade te ugodan dizajn je sve ono što sam brand RS-TAICHI govori.

 
Pomoć hrabrom čovjeku
Vijesti - Humanitarne akcije
Brum - uredio Beeblebrox   
Danas popodne smo otišli uručiti poklon gospodinu Petru u ime članova foruma motocikli.com.
 
Bikers Frendly Pubs - Croatia
Vijesti - Info
Beeblebrox   
Image
Pošto svi mi volimo , utažiti žeđ, odmoriti noge, popit kavu, porazgovarat malo sa kolegom motoristom, ili u najgorem slučaju ako nešto pođe po zlu sa našim voljenim motorom dok smo daleko od kuće i rodnog kraja došli smo na ideju kako bi jedan ovakav popis svima nama dobro došao na putu.
 
«« Početak « Prethodna 31 32 33 34 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 301 - 310 od 335

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi