Accommodation In Murter Croatia
Igračke
Blog - Kustom Blog
James1100   
Ovih dana imamo u porodici najvažniji dan u godini, važniji i od praznika, otkaza, dobitka na lotu, ne mogu se sjetiti kakvih još sve ne prigoda... klincu je rođendan!!! On je još u onoj fazi, danas još uvijek ima godinu manje nego će imati sutra, ili koji već datum je taj važan trenutak. Uglavnom, sasvim dobar razlog za malo filozofiranja...


 
 
Još malo cafe-a
Blog - Kustom Blog
James1100   
Na prošlotjedni post o Tritonima je stigla reakcija odmah, prvog dana. To dokazuje moju pretpostavku da nema potrebe pisati članak o cafe racerima, dokaz da je to kod nas dobro poznata tema.


 
 
Triton
Blog - Kustom Blog
James1100   
Dugo sam imao namjeru sklepati jedan tekst o povijesti cafe racera za ovaj portal, jer nakon bavljenja raznim američkim vrstama prerada, te tekstova više vrijednih članova foruma o raznim slavnim brandovima pa čak i o nekima koji su vrlo kratko postojali i proizveli malo primjeraka, a ostavili dubok trag i imali veliki značaj za motociklizam, bio sam uvjeren da nam još samo to nedostaje. Danas više nisam toliko siguran... Jednostavno, lakše je bilo pisati o Amerikancima: kako se hrvatska moto-povijest i mentalitet više veže uz europska zbivanja, chopperi i slični su bili više zanimljivost iz filmova, a manje je bilo poznato da se sve dešavalo s razlogom i da tu ima jako mnogo materijala. Ameri su se, da to tako objasnim, drukčije vozili i drukčije natjecali. Danas sa globalizacijom i medijima, obe stila motociklizma su podjednako zastupljena sa obje strane oceana (i šire). Sa cafe racerima je situacija mnogo drukčija – veliki broj ljudi poznaje ovu scenu, oni koji nemaju toliko znanja pokazuju volju da to nadoknade. Sve skupa je prilično atraktivno i zanimljivo svima bez obzira kakvim se motociklima bave i što privatno voze. Velika većina poznaje povijest cafe-a pa sam došao do zaključka da spomenuti članak i nije obavezan. Zainteresirao me samo jedan detalj u cijeloj priči, Triton, i situacija koja traje od početaka do današnjih dana, sve intenzivnije.


 
 
Propao mi vikend
Blog - Kustom Blog
James1100   
Kako sam i najavio, prošli vikend je održan Trash & burn,  4. Susret ljubitelja američkih vozila. Ovom prilikom zahvaljujem organizatoru na pozivu, što smatram komplimentom, a i veseljem jer vidim da je ovaj moj mali trud oko piskaranja praćen i van ekipe kojoj dosađujem po kafićima.


 
 
Ukrašavanje
Blog - Kustom Blog
James1100   
Kako je meni osobno izgled jedna od najvažnijih stavki kod stvari koje koristim u životu, a naročito vozila, volim u slobodno vrijeme pregledavati razne slike i promatrati kakve sve ideje ljudima padaju na pamet. Oslikavanje je najuobičajenije i već jako razvijeno i kod nas. Toliko da nema smisla čuvati slike i proučavati ih i zasebno, van cjeline. Recimo, ovo mi je dobra zafrkancija

 
 
Susret američkih strojeva
Blog - Kustom Blog
James1100   
Samo obavijest:

slijedeći vikend se održava Trash & burn, susret američkih automobila i motocikala. Mjesto je Sveti Martin na Muri. Googlajte ili prekopajte MySpace, neće vam biti teško naći. ovo je poznata manifestacija i zabava je dobra.

 
King of cool
Blog - Kustom Blog
James1100   
Iako nisam zamislio ovaj blog da u njemu bude članaka ovakve tematike, ipak, znam da je to zanimljivo svima nama, koliko god to ne željeli priznati. A ako već pišem o nekoj slavnoj osobi, prvi izbor je obavezno Terence Stephen... Steve McQueen, King of cool!

 
Rod-riguez
Blog - Kustom Blog
James1100   
Ovo je hot rod čistog samurajskog stila koji je uzazvao senzaciju 2003.g. i pokupio nekoliko nagrada na specijaliziranim priredbama u Americi. Ekspresno je ušao u slavne i povijesno važne primjerke ove vrste prerada.


 
 
Dressers
Blog - Kustom Blog
James1100   
Mi koji vozimo motore tvrdimo da je to neka naša sloboda, kako tko, netko je buntovnik, netko se opušta, netko pak uživa u adrenalinu jureći velikom brzinom. I koliko god mi trubili te priče o slobodi i uživanju, opuštanju, ipak se opredjeljujemo unutar svega navedenog. 
Custom show Zagreb
Blog - Kustom Blog
James1100   
Evo, otkad sam počeo pisati ovdje, pojavila se i potreba za prvim „službenim putem“. Otišao sam skrooooz i cijelih, petnaest kilometara do Arena centra u zagrebu, pogledati  custom show. Dojam? Jako sam zadovoljan! 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 31 - 40 od 335

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi