Imola F1 - VN San Marina
Vijesti - Putopisi
Julius   
okom običnog smrtnika


Image

Evo konačno sam uhvatio malo vremena da zabilježim svoje doživljaje sa F1 - VN San Marina na kojoj sam bio ovaj vikend ( 23.04. ) i samog puta do tamo. Kako sam već bio pisao na forumu dogovor je bio da se u subotu navečer moja draga i ja nađemo na Jarunskoj tržnici sa jednim poznanikom mojeg oca koji se je sam ponudio da krenemo s njim te podijelimo putne troškove. 

 
HELLS ANGELS POKER RUN 29.4.2006.
Vijesti - Info
Hells Angels Croatia   
Image

U subotu 29.4.2006. održan je po prvi puta Humanitarni Poker Run u organizaciji hrvatske podružnice najpoznatijeg svjetskog motokluba Hells Angels. Iako je događanje pokvarila kiša, to nije spriječilo mnogobrojne motoriste iz cijele Hrvatske, Slovenije, Mađarske i BiH da se pridruže koloni motocikala koja je prošla kroz Zagreb.

 

 
Nove stranice Blueknights.hr
Vijesti - Info
Administrator   
Stranice Blue knights-a su preuredjene i redizajnirane
Image
 
Bedekovčina - blagoslov motora
Vijesti - Putopisi
Brum   
Kada danas pogledam kroz prozor ne mogu vjerovati kako nam je prije tjedan dana pogled bio sasvim drugačiji. Prekrasan sunčani dan, a sada...

Dogovorili smo sastanak u Pitu oko 9.30 i pokret prema Bedekovčini u 10 sati. Dok smo ispijali kavicu, priključio nam se i ostatak ekipe, te nas je krenulo desetak prema Zagorju.

Image

 
Hajka na motoriste by Andreja Trpčić - Jutarnji list
Vijesti - www.motocikli.com
Motocikli.com   
Image

Poslije svake kiše dolazi sunce…pa tako i poslije svake zime dođe proljeće…..
Proljeće koje već 25 godina nestrpljivo očekujem s posebnom radošću jer to je vrijeme kad moj ljubimac izlazi iz mračne garaže i veselo upija prve zrake sunca veselo namigujući čistom plavom nebu.

Ako ste pomislili da će ovo biti oda lijepom vremenu za nas bikere – prevarili ste se. Ovo vrijeme, statistički je najopasniji dio godine. Vrebaju nas vozači koji su na nas zaboravili preko zime, vrebaju nas i zaljubljeni koji razgovaraju mobitelom za vrijeme vožnje, vrebaju na nas i komunalne službe koje ne uklanjaju pijesak sa cesta i ne popravljaju oštećenja nastala preko zime.
 
Siromaštvo u Bjelovaru
Vijesti - Humanitarne akcije
Julius   
Image

Nakon dogovora oko vremena polaska sa Juliusom dogovor je zbog obaveza pao na 10:45 u Pitu i polazak u 11:00 prema Bjelovaru. Stigao sam nešto ranije i popio kavu sa prijeteljem Dankom koji je također odlučio donirati nešto novaca za pomoć Dariu i njehovoj staroj baki. Oko 11:00 stigao je i Julius te smo se nas dvoje bez Danka joji je imao nekih obaveza uputili prvo do Dr. Chale po njegovu donaciju. Nakon kratkog razmišljanja dogovoreno je da se zbog moguće gužve povodom blagdana i produženog vikenda te migracije ljudi u to vrijeme kroz grad i Dugo Selo uputimo po obilaznici i siđemo s nje u Sesvetama. To se pokazalo vrlo mudrom i pronicavom odlukom jer smo čak i na taj način zahvatili jedan dio te gužve. 
 
Pomoć hrabrom čovjeku II
Vijesti - Humanitarne akcije
Brum   
Image

Nakon odgađanja, lošeg vremena i ostalih problema konačno smo se spremili Petru u Sigetac, kako bi ga još jednom posjetili u večem broju, kako je sam zaželio, te mu uručili poklone za njegovu kćerkicu Valentinu.

Vrijeme nas je stvarno poslužilo i nedjelja 02.travnja je osvanula okupana suncem, mada su u pozadini Sljemena vrebali oblaci. Švaba i Lolo su zajedno krenuli iz Pita i oko 10 sati, te preko Velike Gorice stigli k nama u Buševec. Taman smo pili kavu u društvu cijele obitelji Moto-kumeka, također člana našeg foruma. Supruga i ja smo se spremili, poklone smo učvrstili na Švabin motor, i ekipa je bila spremna za put, a naši konjići su samo čekali da ih uzjašemo.

 
Krivo skretanje
Vijesti - Putopisi
linza   
Image

„Tek je pet ujutro“ mogu odspavati josi jednom. „Buđenje“ pomislim u sebi i brzo otvorim oči. „Joj, tek je pola sedam, aj da josi malo odspavam“.
Sanjam ja tako zanosne brinete, plate mesa i potoke vina sto se protezu ispod mostova kojima prolazim, kad začujem neki prodoran zvuk koji me trese svako jutro. I da je ovo jutro kao svako drugo osto bi ja spavati barem josi jednu rudnu. Ali nije ovo jutro kao svako drugo, ovo jutro je rezervirano za rano dizanje.

 
Padova
Vijesti - Info
James1100   
Image

Prošli mjesec su po novinama objavljeni pobjednici sajma po kategorijama. Bila su 2 ocjenjivanja. Jedno je bilo za europsko prvenstvo,a trenutna situacija se da pogledati na stranici te organizacije na njihovoj šugavoj stranici: www.amdproshow.com/.

 
XJR 1300 za 50 rođendan Yamahe
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
Beeblebrox   

Image

Danas smo posjetili Motore Grigić kako bi pogledali jedinstveni primjerak Yamahe XJR 1300.

 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 291 - 300 od 335

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi