Accommodation In Murter Croatia
Akcija u Magnetixu do 30%
Vijesti - Info
Administrator   

Akcija motoopreme do 30 %

Požurite u magnetixu traje akcija na sve proizvode iz prodajnog programa do 30%.
Trebate li kacigu , jaknu , hlače isl. sad je idealan trenutak kupovine i uštede . 
Umjetnička izložba na dva kotača
Vijesti - Customs
James1100   
Image
Stavio bih vam nešto pod bor, ali kako je ovo internetsko druženje, pa je naša prostorija «cyber», odlučio sam složiti malu umjetničku izložbu. Naravno, radi se o svijetu custom motora, jer se ovdje najviše pušta mašti na volju.


 
Sve najbolje i najljepše povodom nadolazećih blagdana.
Vijesti - www.motocikli.com
Administrator   


Povodom nadolazećih blagdana Vam od srca želi sve najljepše i najbolje, da se odmorite, najedete, napijete, naveselite, naslavite... i da u Novu godinu krenete s novom dozom entuzijazma, dobre volje, motivacije...

Želimo Vam čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2009. godinu!

Motocikli.com 
Smanjena cestarina za motocikle
Vijesti - Propisi i Zakoni
Administrator   

Image

CIJENA cestarine za motocikle, motorne tricikle i četverocikle biti će 40 posto manja od dosadašnje, priopćeno je iz Vladina Ureda za odnose s javnošću.

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada je dala suglasnost Hrvatskima autocestama o smanjenju cestarina za motocikle, motorne tricikle i četverocikle čime se uvodi nova skupina vozila.


 
Chopper pojmovi
Vijesti - Customs
James1100   

Chopper  pojmovi

… i uz to neka objašnjenja. I opet pišem o vrsti motocikala ili motociklizma koja potiče s drugog kraja svijeta i koji nema neku veliku tradiciju u našim krajevima, iako fanova ima mnogo. Naravno, nebih pisao da ne mislim kako ovakva tema nije interesantna, čak i onima koji voze sasvim različite motore od choppera.
«Pojmovi» iz naslova su zato što je u svemu tome nastao jedan cijeli mali jezik., a ako vam se desi da čujete rečenicu kao što je ova: «Napravio sam guščji vrat, stavio gore kikiriki, pa nakon toga Kralja i kraljicu i na sve to lijepo paše strijelac na ptice!», nemojte misliti da je čovjek poludio, on je složio interesantan motor u stilu sedamdesetih. Naravno, ovakvu rečenicu nećete čuti u Hrvatskoj, ali neki izrazi su usvojeni i kod nas, a da nismo ni znali od kud potječu, ili ih koristimo za druge stvari. Uz to, objasnit ćemo i neke osnovne stvari u vezi choppera koje će pomoći razumijevanju tematike.


 
HAMC CROATIA
Vijesti - Info
Administrator   
HELLS ANGELS MC CROATIA 3.

Pozivamo Vas na HELLS ANGELS MC CROATIA 3.GODIŠNJICU koji će se održati u subotu 6.12.2008. u našem clubhouseu u Sesvetama-Zagrebu, Sesvetska Cesta 73, sa početkom u 19h. Fešta do jutra, dobrodošli! Vidimo se!
Hells Angels MC Zagreb Croatia

http://www.hells-angelscroatia.com/


 
Rs-taichi kombinezon sa airbagom
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
Beeblebrox   
Rs-taichi kombinezon sa airbagom

Kako sigurnosti nikada dosta kada su motocikli u pitanju bilo na cesti ili na stazi,poznati japanski proizvođači RS-Taichi ( kombinezoni,jakne,hlače) i "HIT-AIR" (proizvođač moto air-bag jakni) napravili su zajednički proizvod tj. motociklistički kombinezon sa air-bagom.


 
Pannonia
Vijesti - Povijest
Oldbiker   
Pannonia
Pannonia

Kada je Sovjetski Savez 'navukao' takozvanu Željeznu zavjesu između istoka i zapada, sve zemlje istočnog bloka unutar Varšavskog pakta bile su primorane na vlastiti industrijski razvoj. Tako je bilo i sa razvojem motocikala, nije bilo nikakvog uvoza osim unutar zemalja pakta, ali gotovo sve zemlje su imale svoju produkciju, Jawa u Čehoslovačkoj, MZ u DDR-u, a Pannonia u Mađarskoj. 
Svjetski custom prvaci - 2008
Vijesti - Customs
James1100   
Svjetski custom prvaci - 2008

Ovu godinu nisam baš pozorno pratio custom scenu, tako da su mi promakli mnogi detalji koji bi mogli biti interesantni, ili neki likovi koji nama ovdje nisu poznati, a mogli bi također biti zanimljivi.
Ipak, jednu stvar sam pravilno predvidio početkom ove sezone: trend su raceri ili motori koji su na neki način inspirirani tim starim linijama. Među njima još je i poneki motor koji je inspiriran oldtimerima, ali ne sportskim nego onim običnim, romantičnim motorima. Moderne linije koje su prevladavale do prošle godine, danas nisu «in». Marcus Walz i njemu slični, nisu interesantni sucima i ostalima koji ocjenjuju custome i proglašavaju pobjednike.
.
 
VT750DC Shadow Spirit
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
Administrator   
Najveći užitak krstarenja

VT750DC Shadow Spirit

Odličnog besprijekornog izgleda, novi Shadow Spirit je pravi custom cruiser, koji ostavlja impresivan dojam svojim prekrasnim oblikom te kromiranim detaljima.
 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 131 - 140 od 335

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

OKTANSKA VRIJEDNOST GORIVA

Medjutim, da li će nam ona brojka 92, 95, 98, 100 reći koje je gorivo jače ili slabije po kaloričnoj vrijednosti?? Da li je gorivo sa  98 oktana jače od goriva sa 95 oktana?? Nije to u potpunosti tako. Oktanska vrijednost goriva nam ne govori koliko je određeno gorvo jako ili slabo. Govori nam koliko je otporno na detonaciju.                           

 

 

Novi Moto Oglasi