Accommodation In Murter Croatia
Akcija u Magnetixu do 30%
Vijesti - Info
Administrator   

Akcija motoopreme do 30 %

Požurite u magnetixu traje akcija na sve proizvode iz prodajnog programa do 30%.
Trebate li kacigu , jaknu , hlače isl. sad je idealan trenutak kupovine i uštede . 
Umjetnička izložba na dva kotača
Vijesti - Customs
James1100   
Image
Stavio bih vam nešto pod bor, ali kako je ovo internetsko druženje, pa je naša prostorija «cyber», odlučio sam složiti malu umjetničku izložbu. Naravno, radi se o svijetu custom motora, jer se ovdje najviše pušta mašti na volju.


 
Sve najbolje i najljepše povodom nadolazećih blagdana.
Vijesti - www.motocikli.com
Administrator   


Povodom nadolazećih blagdana Vam od srca želi sve najljepše i najbolje, da se odmorite, najedete, napijete, naveselite, naslavite... i da u Novu godinu krenete s novom dozom entuzijazma, dobre volje, motivacije...

Želimo Vam čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2009. godinu!

Motocikli.com 
Smanjena cestarina za motocikle
Vijesti - Propisi i Zakoni
Administrator   

Image

CIJENA cestarine za motocikle, motorne tricikle i četverocikle biti će 40 posto manja od dosadašnje, priopćeno je iz Vladina Ureda za odnose s javnošću.

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada je dala suglasnost Hrvatskima autocestama o smanjenju cestarina za motocikle, motorne tricikle i četverocikle čime se uvodi nova skupina vozila.


 
Chopper pojmovi
Vijesti - Customs
James1100   

Chopper  pojmovi

… i uz to neka objašnjenja. I opet pišem o vrsti motocikala ili motociklizma koja potiče s drugog kraja svijeta i koji nema neku veliku tradiciju u našim krajevima, iako fanova ima mnogo. Naravno, nebih pisao da ne mislim kako ovakva tema nije interesantna, čak i onima koji voze sasvim različite motore od choppera.
«Pojmovi» iz naslova su zato što je u svemu tome nastao jedan cijeli mali jezik., a ako vam se desi da čujete rečenicu kao što je ova: «Napravio sam guščji vrat, stavio gore kikiriki, pa nakon toga Kralja i kraljicu i na sve to lijepo paše strijelac na ptice!», nemojte misliti da je čovjek poludio, on je složio interesantan motor u stilu sedamdesetih. Naravno, ovakvu rečenicu nećete čuti u Hrvatskoj, ali neki izrazi su usvojeni i kod nas, a da nismo ni znali od kud potječu, ili ih koristimo za druge stvari. Uz to, objasnit ćemo i neke osnovne stvari u vezi choppera koje će pomoći razumijevanju tematike.


 
HAMC CROATIA
Vijesti - Info
Administrator   
HELLS ANGELS MC CROATIA 3.

Pozivamo Vas na HELLS ANGELS MC CROATIA 3.GODIŠNJICU koji će se održati u subotu 6.12.2008. u našem clubhouseu u Sesvetama-Zagrebu, Sesvetska Cesta 73, sa početkom u 19h. Fešta do jutra, dobrodošli! Vidimo se!
Hells Angels MC Zagreb Croatia

http://www.hells-angelscroatia.com/


 
Rs-taichi kombinezon sa airbagom
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
Beeblebrox   
Rs-taichi kombinezon sa airbagom

Kako sigurnosti nikada dosta kada su motocikli u pitanju bilo na cesti ili na stazi,poznati japanski proizvođači RS-Taichi ( kombinezoni,jakne,hlače) i "HIT-AIR" (proizvođač moto air-bag jakni) napravili su zajednički proizvod tj. motociklistički kombinezon sa air-bagom.


 
Pannonia
Vijesti - Povijest
Oldbiker   
Pannonia
Pannonia

Kada je Sovjetski Savez 'navukao' takozvanu Željeznu zavjesu između istoka i zapada, sve zemlje istočnog bloka unutar Varšavskog pakta bile su primorane na vlastiti industrijski razvoj. Tako je bilo i sa razvojem motocikala, nije bilo nikakvog uvoza osim unutar zemalja pakta, ali gotovo sve zemlje su imale svoju produkciju, Jawa u Čehoslovačkoj, MZ u DDR-u, a Pannonia u Mađarskoj. 
Svjetski custom prvaci - 2008
Vijesti - Customs
James1100   
Svjetski custom prvaci - 2008

Ovu godinu nisam baš pozorno pratio custom scenu, tako da su mi promakli mnogi detalji koji bi mogli biti interesantni, ili neki likovi koji nama ovdje nisu poznati, a mogli bi također biti zanimljivi.
Ipak, jednu stvar sam pravilno predvidio početkom ove sezone: trend su raceri ili motori koji su na neki način inspirirani tim starim linijama. Među njima još je i poneki motor koji je inspiriran oldtimerima, ali ne sportskim nego onim običnim, romantičnim motorima. Moderne linije koje su prevladavale do prošle godine, danas nisu «in». Marcus Walz i njemu slični, nisu interesantni sucima i ostalima koji ocjenjuju custome i proglašavaju pobjednike.
.
 
VT750DC Shadow Spirit
Vijesti - Predstavljanja & Testovi
Administrator   
Najveći užitak krstarenja

VT750DC Shadow Spirit

Odličnog besprijekornog izgleda, novi Shadow Spirit je pravi custom cruiser, koji ostavlja impresivan dojam svojim prekrasnim oblikom te kromiranim detaljima.
 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 131 - 140 od 335

Girlz&Bikes

Da li ste zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa?
 
motoklub.jpg

RSS

Motocikli.com
vidi_nom_banner1.gif

Linkajte nas

Motocikli.com  - Portal - Forum - Galerija

Izdvojene obavijesti i članci

Moto Susreti

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S

9. moto susret MK CRAZY WOLF'S 14. 15. i 16. kolovoza 2009. godine u Gospiću

Ako imate kakvo pitanje, javite se meni na PP ili na br mobitela

098/245-910
MARTINA

 

Izdvojeni tekstovi

Reinkarnacija legende Norton

Bogati britanski biznismen postao je novi vlasnik Nortona, a glavna zadaća mu je što prije vratiti staru slavu legendarnoj tvornici motocikala...

više

 

Novi Moto Oglasi